10 | If it's time then I'm yours, so let me know.

I was thinking you were always mine
We watched the skies fall down
We'll carry on when worlds divide
This heart it beats but it makes no sound
 
Den här dagen har gått till att ordna med bokningar & satt datum inför kommande fotograferingar, gjort iordning presentkort, ordnat med info & portfolion som jag ska visa upp för ett brudpar imorgon samt efterbehandling av bilder: Det kändes väldigt passande med en inomhusdag alá administrativt arbete iochmed att det varit en gråmulen dag idag. Det börjar märkas att många vill fotas nu iochmed att det börjar bli varmare ute och många som är sugna på en utomhusfotografering - detta känns hur roligt som helst ska ni veta. 
 
Annars: Blossoms spelas flitigt, jag inväntar första delfinalen av Eurovision Song Contest och senare ikväll ska jag fortsätta mitt marathon av animen Monogatari. Dagens musiktips får bli: Blossoms - At most a Kiss, som ni hittar här ovanför. Lyssna & njut! Ciao for now!

9 | You pulled a gun on me.

Wow. Jag älskar känslan när man upptäckt något fantastiskt och det här är en sådan stund, mina vänner. Det är ju såhär att jag ska till Bråvalla Festival nu i juni då Rammstein ska spela and you know me, i just have to be there. Men så förra veckan så kände jag att jag hade väldigt dålig koll över fler band som skulle spela under torsdagen så jag kikade vad mer för bandsläpp som gjorts och det är då jag gör den här upptäckten: Blossoms! På riktigt, jag är blown away. Blossoms är ett indiepop/rock-band från England och det är en sådan fullträff, något precis i min smak. På vissa tracks så osar det 60s vibe alá The Doors till att sedan ha låtar som är rockigare, någon slags Rival Sons-känsla till att sedan helt byta till någon 80s vibe alá G som i Gemenskap. Alltså, hör ni? Det är ju allt jag älskar, mixat i ett band. 
 
Måste tipsa om några särskilda låtar förutom den här ovanför: Cut me and I'll bleed, Blown Rose, Charlemagne, Blow, At most a Kiss, Smoke och Getaway. Dessa tracks har spelats flitigt under de senaste dagarna och det känns självklart att jag kommer kolla in killarna live på torsdagen. Dagens tips allihopa, check them out! Ciao for now!

2 | Allt handlar om timing men vi hade tur. Att rätt tid och rätt plats för båda var just nu.

Igår var det äntligen dags, såsom jag längtat & väntat.
 
Klockan 19.30 så intog Markus Krunegård scenen på Gamla Teatern här i Östersund och jag vet inte ens hur jag ska börja beskriva upplevelsen då jag aldrig kommer göra känslan rättvisa. Det var så avskalat, intimt, naket och så oerhört vackert. En nästintill pricksäker och perfekt setlist enligt mig men om jag måste välja ut fyra favoriter så var det nog: Prinsessan av Peking, Hell Yeah Norrtälje, På Promenaden och Everybody Hurts. Det är något alldeles särskilt med Markus Krunegård, han har alltid haft någon slags helande effekt på mig & igår var inget undantag, det växte sig snarare allt starkare. Setlisten, mellansnacket som var blandat med rolig kuriosa, hyllningar till bandkamraterna som delade scenen med honom och den där glimten i ögat; allt var bara så fint. Jag har sett honom tre gånger tidigare men detta var som en helt ny upplevelse för mig. Tack Markus, tack för allt & för en magisk kväll som jag kan leva länge på.

bloglovin

Moa Hansson heter jag. En hårdrockstjej på tjugotre år som just nu är bosatt i Östersund med min sambo Emil.

Mitt största intresse är att fotografera och det gör jag med min Canon EOS 70D. Även musik, film, anime, manga och att skriva ligger mig nära hjärtat. I denna blogg kommer jag skriva om mina tankar, drömmar, visioner och åsikter. Och mer därtill. Allt som gör moa till moa. Min hemsida: moahansson.se