27 | White Silence.

Idag kände jag att ett musiktips var på sin plats och inget mindre än något jag anser vara ett mästerverk, en riktig favorit hos mig. TK from Ling Tosite Sigure med låten White Silence. Alltså, detta är så fantastiskt att jag inte vet vart jag ska ta vägen och jag är så osäker hur jag ens ska börja beskriva den, då jag aldrig kommer kunna göra den rättvisa. Jag tycker den är så vacker, utelämnande, naken och jag blir så oerhört känslosam vara gång jag hör den. Jag passar på att länka live-klippet av denna låt, så: Höj volymen och bara njut! Ciao!

20 | Birds fly high in the summer sky and rest on the breeze. The same wind will take care of you and I.

En tjuvkik från en himla fin gravidfotografering som jag hade härom veckan. 
 
April har varit en väldigt hektisk månad känner jag. Fort så kom den & nu är den redan snart förbi, det är galet vad det gått fort nu. Jag har äntligen kunnat ha utomhusfotograferingar igen iochmed att det blivit varmare & härligare ute. Jag har firat min mamma som fyllde femtio år förra veckan, träffat släkt & vänner. Jag och Emil firade åtta år tillsammans i måndags. En annan rolig sak är att jag anmält mig till en kurs i japanska! Är så förväntansfull & glad, samtidigt något nervös. Så nog har det varit en hel del pågång - på det stora hela så har nog April ändå varit en riktig fotomånad blandad med biobesök, promenader, firande & musik, varit riktigt fint faktiskt. Annars: Om några veckor så köper jag äntligen Bråvalla-biljetten! Jag & familjen har bestämt oss för att åka ned och vara där under torsdagen då Rammstein spelar. Någon fler som ska på Bråvalla? Vad ser ni mest fram emot? 

bloglovin

Moa Hansson heter jag. En hårdrockstjej på tjugotre år som just nu är bosatt i Östersund med min sambo Emil.

Mitt största intresse är att fotografera och det gör jag med min Canon EOS 70D. Även musik, film, anime, manga och att skriva ligger mig nära hjärtat. I denna blogg kommer jag skriva om mina tankar, drömmar, visioner och åsikter. Och mer därtill. Allt som gör moa till moa. Min hemsida: moahansson.se