Neverland.

Idag så blev det ännu mer magiska fotograferingar till projektet Neverland. Den här gången så var det min modell-musa Rebecka som fick förevigas på bild och herrejisses; i'm in love. Magiskt! Jag är så himla nöjd! Köpte hem batteridrivna ljusslingor och tog med ut i skogen, tycker det blev en himla frän effekt. Känner att det här är mitt favorit-projekt hittills; så peppad inför fler fotograferingar nu!

Neverland.

Nu är det dags att berätta mer om mitt nystartade fotoprojekt. Jag har döpt projektet till Neverland, efter Peter Pan ni vet? Just eftersom jag fullkomligt dyrkar det magiska, mystiska och övernaturliga och vill då självklart jobba mer kring detta. Så idag så fotade jag min första modell, nämligen Cecilia. Här ovanför är en utav de första bilderna vi tog och jag är otroligt nöjd med resultatet och ännu mer peppad inför att fota ännu mera till detta projekt. Känner mig verkligen så himla exalterad över detta! Har blivit ett riktigt stort projekt med över fyrtio modeller, sminköser, folk som hjälper med hår, fler fotoassistenter, hyr passande kläder; it's a big thing. 
 
Får tacka bäst Cecilia för idag, tjejen är verkligen grym; fick verkligen den där magiska känslan med henne. Ciao for now people!

Söndag alá Moathemoses.

Haft lite fotobus med min Emil idag; fin söndag.

bloglovin

Moa Hansson heter jag. En hårdrockstjej på tjugotre år som just nu är bosatt i Östersund med min sambo Emil.

Mitt största intresse är att fotografera och det gör jag med min Canon EOS 70D. Även musik, film, anime, manga och att skriva ligger mig nära hjärtat. I denna blogg kommer jag skriva om mina tankar, drömmar, visioner och åsikter. Och mer därtill. Allt som gör moa till moa. Min hemsida: moahansson.se