All children grow up except one.

Och här har ni min Peter Pan och Wendy! Finaste syskonen Noel och Alice som fick gestalta dem och jag är så himla nöjd över resultatet! Det blev mycket symbolik över bilderna idag, tillexempel så kanske några av er undrar vad som är meningen med ekollonet och fingerborgen? Det är nämligen såhär att i filmen så vill Wendy ge Peter Pan en kyss, men Peter vet inte vad det är för någonting, så han sträcker ut handen som för att få den här kyssen. Och då ger Wendy honom en fingerborg istället. Peter vill ge en kyss tillbaka och ger då ett ekollon till henne. Så det betyder liksom en kyss, på deras sätt. En symbolik bild somsagt.

Jag har haft riktigt roligt idag och är somsagt väldigt nöjd över Alice och Noels insats, de skapade verkligen magi! Ciao for now!

Freedom comes when you learn to let go.

You were my lesson I had to learn
I was your fortress you had to burn
Pain is a warning that something's wrong
I pray to God that it won't be long
Do ya wanna go higher?
 
Finaste Rebecka som stod modell, foton tagna av mig. Älskar sånahär vackra och sårbara bilder, är väldigt nöjd. Ciao for now!

Behind the scenes.

Bakom-kulisserna-bilder från dagens fotografering med min modell-musa Rebecka! Den här tjejen känner ni igen väldigt väl om ni följt min blogg en längre tid. Jag har fotograferat Rebecka säkert över tio gånger nu, därav att vi nu kallar henne min musa. Jag har utvecklats så enormt mycket med henne och är så galet glad att hon alltid ställer upp på mina fotograferingar; en himla fin vän.

New camera!

Har ju helt glömt bort att introducera er för min nya baby! I lördags så fick jag alltså hem min Canon EOS 70D. Jag kände att det var dags för en liten uppgradering då min gamla kamera var mycket sliten. Känns fantastiskt bra och nu är inspirationen och motivationen på topp; nu börjar modellsökandet, haha! Nu ska jag peppa inför morgondagen då jag har en barn/familj-fotografering, wuh Ciao!

bloglovin

Moa Hansson heter jag. En hårdrockstjej på tjugotre år som just nu är bosatt i Östersund med min sambo Emil.

Mitt största intresse är att fotografera och det gör jag med min Canon EOS 70D. Även musik, film, anime, manga och att skriva ligger mig nära hjärtat. I denna blogg kommer jag skriva om mina tankar, drömmar, visioner och åsikter. Och mer därtill. Allt som gör moa till moa. Min hemsida: moahansson.se