London, part 1.

Men nu så! Nu har jag fått sova och vakna till liv igen efter en väldigt tröttsam resa. Jag var i London från torsdag till söndag och tänkte jag kunde göra ett inlägg om var dag. På torsdagen kom vi dit så pass sent att jag inte har så mycket att berätta därifrån. Så, vi börjar väl med fredagen. Kan passa på att säga att jag haft det så himla bra och kommer besöka London igen så fort jag kan. I'm in love.
 
Vi började fredagen med att gå till Hyde Park. Känslan av att gå på asfalt, sitta i gräset, vara utan jacka och faktiskt svettas av värmen i Februari... Så fint, ah! Det var ju som vårväder i England nu så! Vi var iallafall förbi Buckingham Palace, såg Big Ben och London Eye. 
Jag och Maja i Hyde Park.
Buckingham Palace.
En oerhört frän Sherlock Holmes bar som vi var tvugna att gå in i. 
Big Ben.
Statyer.
London Eye.
Tvungen att ta såndär klassisk telefon-bild. Lena och Maja på bild.
En tripp i centrala London.
Bästa matstället någonsin, åh. 
Ännu en tripp till Sherlock Holmes baren. 
Var ju som tvungen att köpa en Sherlock Holmes hatt, haha!

London, here we go!

Det här lär nog bli mitt sista inlägg innan resan till England imorgon. Jag förstår inte att jag är uppe nu, då jag ska upp om cirka fyra timmar. Bilresan imorgon kommer bli väldigt intressant känner jag, haha! Med det här inlägget ville jag bara säga: Ta hand om er. Och jag kommer ha the time of my life. Får bli en bild på mig och min Emil för ett år sedan, hehe! Tillbaks på måndag! Ciao for now, mina fina! 

Måndag alá Moathemoses.

På torsdag är det dags! Det som bara varit en tanke, en dröm... Nu blir det äntligen av. På torsdag reser jag till England i fyra dagar och ni förstår inte hur peppad jag är. Ni som har erfarenhet utav London, har ni några tips på saker att göra eller att se? Ciao for now!

Love.

Fortfarande lika magisk som när jag hörde den för första gången. Så himla fint band alltså, åh.

New look!

Kika er omkring vettja!

bloglovin

Moa Hansson heter jag. En hårdrockstjej på tjugotre år som just nu är bosatt i Östersund med min sambo Emil.

Mitt största intresse är att fotografera och det gör jag med min Canon EOS 70D. Även musik, film, anime, manga och att skriva ligger mig nära hjärtat. I denna blogg kommer jag skriva om mina tankar, drömmar, visioner och åsikter. Och mer därtill. Allt som gör moa till moa. Min hemsida: moahansson.se